Política

El benissenc Xavi Tro és nomenat responsable de relacions amb la premsa del BNV a La Marina

Salvador Sendra no va tindre contestació interna i va ser reelegit Secretari Comarcal del Bloc en un congrés que va servir per a marcar les directrius de cara als propers comicis de 2007 i la futura política de pactes. “La intenció és llençar fora al PP en les pròximes eleccions i el que està clar és que el PSOE no tindrà en nosaltres un xec en blanc” va assenyalar el Secretari Comarcal, qui va arremetre contra els socialistes: “no han volgut pactar l’estatut amb les forces progressistes valencianes i no obstant això ho han fet amb la dreta espanyola”.

L’exalcalde dels Poblets va obtindre el recolzament de la majoria dels militants que es van donar cita a la casa de cultura de Dénia. El congrés va servir, a més, per a confeccionar una executiva comarcalremodelada i per a triar els set representants que des d’ahir pertanyen al Consell Nacional del Bloc. El batle del Verger, Manuel Martínez, el de la Xara, Joan Gasquet, i els militants Antoni Josep Fornés, Francesc Català, Joan B. Martí, Paula Espí i Marian Tamarit se sumen als ja membres del Consell -van ser triats en el congrés de país- Joan Francesc Orpi, Dimas Montiel, Carles Boronad, Pau Folqués i el membre de l’executiva nacional, Pau Reig, i el mateix Salvador Sendra.

La nova executiva que envolta Sendra és jove o amb poca trajectòria política en primera línia de foc. El Secretari Local del Bloc d’Ondara i regidor, Xavi Pons, passa a ser el nou secretari d’organització comarcal. El regidor de Gata, Maties Monfort es fa càrrec de la Secretaria d’Acció Electoral. El regidor de Benimeli, Vicent Mut, conduirà la Secretaria de finances. El Secretari local de Pego, Germà Miralles, tindrà la cartera d’Acció Electoral, el regidor de Benissa, Xavi Tro, serà el responsable de relacions amb la premsa i Dimas Montiel i Joan Josep Folqués seran vocals de l’executiva.

Sendra va fer una intervenció ràpida per a explicar la seua gestió i el treball realitzat al llarg dels últims dos anys per la seua executiva. Després del seu parlament i abans d’aprovar l’informe de gestió, el portaveu del Bloc en l’Ajuntament de Dénia, Pau Reig, va realitzar una crida a reorganitzar el partit i il·lusionar a la militància després d’uns resultats en la comarca -els de 2003- que no van complir amb les expectatives dels nacionalistes. La resta d’intervencions es van centrar a reafirmar el compromís per la defensa del territori, front l’urbanisme feroç del PP, i l’aposta per una sanitat pública i digna.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?