Política

Diumenge última oportunitat, per Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa convoca a les ciutadanes i ciutadans al seu últim acte de campanya que serà hui divendres a les 19 h a la Plaça Jaume I. Juan Carlos i el seu equip parlaran dels projectes i les conviccions amb les quals es presenten el diumenge 28 de maig a les eleccions: “Aquest diumenge triem quin poble volem ser, si una capital del benestar o una Benissa d’escaparate; si volem cobrir les necessitats reals de les veïnes i veïns o les de promotors forasters i grans empreses que volen seguir construint a la nostra costa, i carregar-se així el seu últim pulmó verd”.

Són unes eleccions transcendentals per al desenvolupament de Benissa, dependrà d’aquestes eleccions deixar de ser un poble autèntic a ser un poble que ha perdut totalment el control de l’economia i el seu territori. Volem ser com Calp, Benidorm o la Nucia? Es pregunten des de Reiniciem.

Hui l’agrupació d’electores i d’electors, tancarà la campanya desgranant les accions decisives per a “la Benissa que et mereixes” i el perquè “tornem!” és tan important.

A l’acte de hui es podrà gaudir d’actuacions musicals, ja que Juan Carlos i les seues companyes de llista estaran acompanyades del duo benisser Diània liderat per Abril Giner i dels DJs units per a l’ocasió com a “Falta un Tobogan”. Un final de campanya carregat d’emoció i cultura.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?