Política

Reiniciem Benissa presenta el seu programa per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig

Cartell de la presentació
Cartell de la presentació
Cartell de la presentació

L’agrupació d’electors i electores donarà a conéixer les seues propostes al poble de Benissa en l’acte que se celebrarà el dissabte 13 de maig al Taller d’Ivars a les 19h.

Ja han avançat el seu lema de campanya que serà “Per la Benissa que et mereixes, tornem!”. Tota una declaració d’intencions que vol deixar clar que Reiniciem ja ha liderat l’Ajuntament i estan preparades i preparats per a tornar-ho a fer i amb més força que mai.

Benissa no es pot permetre una nova legislatura del Partit Popular. Aquests quatre anys han sigut desastrosos per al poble. Ja que, entre altres, han deixat a zero les arques públiques malbaratant pràcticament els 11 milions de romanent històric.

El canvi de govern és una necessitat per tenir un poble amb futur on els i les joves es puguen quedar. Un govern amb el qual els nostres majors tornen a ser essencials. Per la posada en marxa urgent del Centre de Dia sense dependre de tercers. Per lluitar contra els que volen omplir-se les butxaques amb l’últim tros verd de Benissa. En definitiva, un nou govern de Reiniciem que treballe per una Benissa verda que combata el canvi climàtic i les altes temperatures, que promoga ser la capital del benestar, que cuide els barris i partides i que siga proactiu per a augmentar i millorar el treball al poble.

L’agrupació d’electors, a més, estrenarà en exclusiva el vídeo electoral en l’acte d’aquest dissabte 13 i comptarà amb l’actuació de les benisseres Eva Ferrer i Lídia Santacreu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?