Política

Compromís denuncia les mentides d’Arturo Poquet sobre el centre de dia a Benissa

Visita d'Aitana Mas a Benissa

Aitana Mas, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, va visitar Benissa fa uns dies per a conéixer el comerç de proximitat i reunir-se amb el col·lectiu local.

En aquesta reunió, la candidata a l’alcaldia, Mari Carme Ronda, va preguntar a la vicepresidenta pel centre de dia de Benissa, una necessitat històrica i que des de Compromís Benissa porten reivindicant des de fa anys, i atés que, segons Ronda, “Arturo Poquet havia comunicat en l’última comissió informativa que des de la Direcció General d’infraestructures de Generalitat Valenciana s’havia donat llum verda al projecte que havia presentat l’Ajuntament per construir un Centre de Dia públic en les instal·lacions d’una residència privada”. De la mateixa manera, Arturo Poquet ho va reiterar al debat de candidats per a les eleccions del 28 de maig.

La vicepresidenta i Consellera, Aitana Mas, va manifestar que estava gestionant personalment els cinc centres de dia que van a construir-se de manera imminent a la Marina Alta i, no li constava cap gestió per part de l’Ajuntament de Benissa. A més a més, la vicepresidenta va negar que la Conselleria, òrgan competent en la construcció de centres de dia, invertira en instal·lacions o parcel·les de caràcter privat “Si algú és responsable de que no existisca centre de dia a Benissa és l’Equip de govern del Partit Popular que no ha mogut un dit, fins i tot, no van demanar la subvenció de la convocatòria de 2021 del Pla Convivint per a la seua construcció”, afirmen des de la Conselleria.

Des de Compromís Benissa denuncien que “s’estiga enganyant a les benisseres i benissers amb un tema tan seriós com ho és aquest per part de l’alcalde i candidat a l’alcaldia de Benissa, Arturo Poquet”. A més, afegeixen que “en política tot no val. Mentir a la ciutadania en el govern i en campanya electoral amb propaganda electoralista diu molt de quina classe de polítics són els del Partit Popular i en particular Arturo Poquet, que prefereixen enganyar a tot un poble que donar la cara”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?