General

Compromís aconsegueix un centre de dia per a Benissa en negociar amb la Diputació més inversió en el Pla Convivint

Imatge de Compromís
Imatge de Compromís

Compromís ha aconseguit que la Diputació d’Alacant, junt amb la Conselleria, invertisquen 15 milions d’euros en el Pla Convivint, en els quals es troba una dotació per a construir un centre de dia a la població de Benissa. Des del grup de Compromís a Alacant, el seu portaveu, Gerard Fullana, ha sigut clar: “La nostra abstenció i la capacitat de negociació als pressupostos 2022 ha servit perquè la Diputació i Conselleria invertisquen 15 milions d’euros al Pla Convivint. D’aquesta manera set municipis de la nostra província es veuran beneficiats d’infraestructures públiques destinades a les persones grans”. En aquest sentit, les poblacions, a més de Benissa, que comptaran amb aquestes infraestructures seran Almoradí, Santa Pola, Asp, Biar, Xaló i Novelda. Des de Compromís Benissa es senten orgulloses d’avant d’aquesta negociació i de la feina feta pel seu diputat, Gerard Fullana: “Un centre de dia és allò que nosaltres anem reivindicant durant molt de temps. És una necessitat bàsica que hem trobat a faltar durant molts anys i esperem que prompte puguem veure aquesta realitat”, han afirmat des del partit. El grup Compromís a La Diputació d’Alacant ha celebrat la notícia publicada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives respecte a l’ampliació del Pla Convivint destinant a infraestructures de serveis socials per a persones vulnerables. Els valencianistes votaren l’abstenció als pressupostos 2022 de la Diputació en haver obtingut el compromís del govern a invertir 5 milions d’euros en aquest Pla de la Generalitat als quals des de la Conselleria sumaria 15 milions extres als ja pressupostats. Un fet que ara s’ha materialitzat i que celebren que, amb un sol diputat que tenen, han tingut la capacitat de mobilitzar uns recursos necessaris per als municipis d’Almoradí, Santa Pola, Asp, Biar, Xaló, Novelda i Benissa.

El portaveu Gerard Fullana ha declarat que “Compromís fa set anys que demostrem que som la política útil, aquella que fiscalitza la mala gestió del PP, però també tenim la capacitat d’aconseguir acords que milloren la vida a la gent dels nostres municipis”.

Els de Fullana també agraeixen la disposició de la Conselleria i el gran esforç i treball que es realitza per fer del Pla Convivint un pla exitós que està millorant les infraestructures socials destinades a les persones més vulnerables com són la gent gran, les persones amb discapacitats i trastorns físics i mentals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?