Política

El Centre de Dia la màxima prioritat per al nou govern de Reiniciem Benissa

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

Una de les prioritats al capdavant de l’Ajuntament per part de Reiniciem Benissa, si guanya les pròximes eleccions, serà la d’impulsar el Centre de Dia que tanta falta fa. A diferència dels successius governs del PP, que ha estat dècades marcant la política del poble, l’agrupació d’electors sempre ha complit el que proposa. I és que és imperdonable que en l’última legislatura Arturo Poquet i el seu equip s’hagen gastat pràcticament els 11 milions d’euros de romanent històric i no s’haja abordat aquest tema.

Reiniciem Benissa es reafirma en la seua capacitat per dur a terme aquest projecte, com ja es va fer amb la Consulta Mèdica de la costa durant el seu mandat. Una altra demanda històrica del poble que en més de 20 anys de govern del Partit Popular no es va realitzar i en només dos anys de govern progressista es va aconseguir.

Amb suport, o sense, de la Generalitat Valenciana s’impulsara el projecte amb l’ajuda de les famílies benisseres. Un exemple són pobles com Teulada, Alcoi o Bocairent on els veïns i veïnes s’han unit en iniciatives com l’associació de familiars i amics de malalts d’Alzheimer per tindre cura dels majors i malalts ajudant-los a fer que tinguen el màxim grau d’autonomia, estimulant-los cognitivament i físicament i aportant-los assistència i supervisió professional.

Aquesta proposta forma part de l’eix de campanya de Reiniciem per fer de Benissa la Capital del Benestar. Aquest dissabte 13 a les 19 h al Taller d’Ivars presentaran les altres 60 propostes que s’emmarquen també en transformar el poble fent-lo sostenible, multiplicant les zones d’ombra i impulsant l’energia renovable entre altres propostes. Cuidar els Barris i partides que actualment estan abandonats i fer de Benissa un Poble de Futur per als nostres fills i filles abordant la creació de nous llocs de treball, ajudar als autònoms i els seus negocis i tractant la problemàtica de l’habitatge.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?