Política

César Sánchez s’endú el batle de Benissa a la diputació

César Sanchez i Juan Bautista Roselló
César Sanchez i Juan Bautista Roselló

Confirmat. El nou president de la Diputació i batle de Calp, César Sánchez (PP), s’endurà el batle de Benissa, el també popular Juan Bautista Roselló, a l’organisme provincial. Roselló, que en el passat mandat va ser allí el diputat de Cultura, s’havia quedat ara sense el seu escó per la Marina Alta precisament perquè li l’havia cedit a Sánchez, amb la finalitat que aquest poguera aconseguir la presidència. I ara, complert l’objectiu, Sánchez li torna aquest favor, aquest gest de generositat: i comptarà amb Roselló com a assessor a Alacant.

Encara no se sap exactament quin lloc ocuparà el batle de Benissa en la diputació. Però segons es va publicar diumenge passat al Diario Información, serà un “lloc clau en el seu organigrama”. La bona sintonia entre els dos polítics és evident. Roselló es va conformar simplement amb ser suplent de Sánchez en un comportament molt diferent a l’altre diputat de la comarca en el passat mandat, l’exbatle d’Ondara, Ximo Ferrando, que va decidir presentar-li batalla a Sánchez per l’únic escó del PP per la Marina Alta per a aquesta legislatura. Ferrando només es va retirar de la lliça a última hora, quan la seua derrota semblava clara.

De qualsevol manera i de cara a possibles batalles futures, les dos famílies del PP a la Marina Alta estan clarament definides. Sánchez i Roselló lideren la seua al costat d’altres figures importants del partit, com el coordinador comarcal José Vicente Marco. En principi és la majoritària. No obstant això, Ferrando també té la seua gent, com els actuals batles de Llíber, Tormos o Beniarbeig.

Que Roselló confiava a seguir en la diputació encara que fóra com a assessor semblava clar des del ple d’organització de l’ajuntament de Benissa, quan de nou va renunciar a cobrar sou de les arques municipals. En el seu lloc, el regidor millor pagat del municipi serà el d’Urbanisme, Arturo Poquet.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 20 de juliol de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?