Successos

Extingit l’incendi forestal de Benissa

Els bombers refresquen el bosc cremat a Benissa
Els bombers refresquen el bosc cremat

L’incendi declarat ahir en una zona de pinar pròxima a la N-332, a l’altura del terme municipal de Benissa, ha sigut donat per extingit cap a les 13.00h de hui, segons han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències.

La Marina Alta està vivint l’hivern amb més incendis forestals de l’última dècada. L’últim, el declarat ahir i que va obligar a desallotjar deu veïns. El foc va arrasar deu hectàrees de pins i matolls de la partida rural del Ferrandet.

En les tasques d’extinció van participar dotacions dels parcs de bombers de Dénia i Benidorm, així com brigades forestals de Tibi, La Vall d’Alcalà, Benissa i Benimantell. Van intervindre un avió air-tractor i un helicòpter.

El fort vent va dificultar les tasques d’extinció. L’origen del foc encara ahir no estava clar. A més del que hi ha hagut aquest matí a Benidorm, en els últims dies, s’han declarat incendis a Llíber (per una crema agrícola), al Morro de Toix de Calp (per les espurnes d’una línia elèctrica) i es va donar un conat al parc natural del Montgó.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?