Natura

Benissa posa en marxa la XV Neteja Submarina i Litoral

Cartell de la XV Neteja Submarina i Litoral de Benissa
Cartell de la XV Neteja Submarina i Litoral de Benissa

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Mar Océano Water Sports i l’Escola de Vela Las Antípodas, la XV Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que tindrà lloc el diumenge 11 de setembre.

A les 10.30 començarà la neteja per terra i per mar amb snorkel des del Club Nàutic Les Bassetes, i a les 12.00 eixiran els voluntaris que realitzen la neteja dels fons marins bussejant amb botella.

Cap a les 12.00 s’oferiran eixides gratuïtes amb Stand Up Paddle des de la platja de la Fustera a tots els participants que han participat a la neteja, gentilesa de Mar Océano Watersports i s’oferiran també eixides amb caiac, des del Club Nàutic Les Bassetes gentilesa de l’Escola de Vela Las Antípodas.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a protegir el fons marí i conservar la qualitat de les aigües i de les platges, ja que després de l’estiu s’acumulen grans quantitats de residus.

Des de la Regidoria de Medi Ambient fan una crida a tots els veïns de Benissa perquè acudisquen, s’involucren i tinguen en compte la importància de cuidar i mantindre neta la costa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?