Natura

Benissa posa en marxa la XIV Neteja Submarina i Litoral

Cartell de la XIV Neteja Submarina i Litoral de Benissa
Cartell de la XIV Neteja Submarina i Litoral de Benissa

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Mar Océano Water Sports i l’Escola de Vela Las Antípodas, la XIV Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que tindrà lloc el diumenge 6 de setembre.

A les 10.30h començarà la neteja per terra i la neteja submarina bussejant des del Club Nàutic Les Bassetes. Cap a les 12.00h eixiran els voluntaris que realitzen la neteja dels fons marins mitjançant busseig amb botella.

Entre les 12.00 i les 13.30 s’oferirà de forma gratuïta als participants eixides amb Stand Up Paddle, des de la platja de la Fustera, gentilesa de Mar Océano Watersports i eixides amb catamarà i Caiacs, des del Club Nàutic Les Bassetes, gentilesa de l’Escola de Vela Las Antípodas. Cap a les 13.30 es dipositaran els residus arreplegats.

Els bussejadors que vulguen participar hauran d’inscriure’s al Centre de Busseig “Les Basssetes” (Tlf. 695199702), i la resta -busseig amb tub i terrestre- mitjançant correu electrònic a cristinajorge@ajbenissa.es o cridant al tlf. 96 573 00 58, ext. #240. Les places són limitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?