General

Benissa posa en marxa la XIII Neteja Submarina i Litoral

Cartell de la XIII Neteja Submarina Benissa 2014
Cartell de la XIII Neteja Submarina

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb el Centre de Busseig Les Bassetes, Mar Oc-eano Water Sports i l’Escola de Vela Lea Antípodas, la XIII Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que tindrà lloc el diumenge 7 de setembre.

A les 10.30h començarà la neteja per terra i per mar des del Club Nàutic Les Bassetes. Cap a les 12.00h s’oferirà de forma gratuïta als participants que han realitzat la neteja per terra eixides amb Stand Up Paddle, des de la platja de la Fustera, gentilesa de Mar Océano Watersports i eixides amb caiacs, des del Club Nàutic Les Bassetes gentilesa de l’Escola de Vela Las Antípodas.

Només podran participar aquelles persones que tinguen el diploma de bussejador, mentre que la resta de voluntaris es faran càrrec de la neteja terrestre.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a protegir el fons marí i conservar la qualitat de les aigües i de les platges, ja que després de l’època estiuenca s’acumulen grans quantitats de residus.

Des de la regidoria de Medi Ambient fan una crida a tots els veïns de Benissa perquè acudisquen, s’involucren i tinguen en compte la importància de cuidar i mantindre neta la costa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?