General

La XIa Neteja Submarina i Litoral de Benissa recull 150 quilos de residus

Els participants a la XI Neteja Submarina i Litoral de Benissa
Els participants a la XI Neteja Submarina i Litoral de Benissa

Ahir, diumenge dia 2 de setembre, es va celebrar la “XIa Neteja Submarina i Litoral de Benissa”, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa. En aquesta ocasió, l’activitat va ser exclusivament terrestre, ja que, a causa del mal oratge, els més de 30 bussejadors voluntaris inscrits en la neteja no van poder eixir i retirar residus dels fons marins.

En la neteja terrestre van participar 35 voluntaris que van començar a peu des del Club Nàutic Les Bassetes fins a la cala de la Llobella. En total, els participants van poder extraure 150 quilos de residus d’aquelles zones inaccessibles per als serveis municipals de neteja. Aquesta és una quantitat prou més baixa comparada amb les primeres edicions, la qual cosa demostra que els visitants cada vegada estan més sensibilitzats i són mes conscients de la importància que té la conservació de la zona litoral.

La neteja s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de Cristaleria Benissa, el baret de platja Xirinbala, Marva, Centre de Busseig Les Bassetes i la col·laboració especial del Club Nàutic “Les Bassetes”.

El regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet, ha expressat la seua satisfacció per la gran participació malgrat el mal oratge i ha volgut agrair la col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes per dedicar part del seu temps lliure al manteniment d’una zona tan fràgil com és la litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?