Natura

Arrepleguen més de 300kg de residus en la jornada de neteja del litoral benisser

Participants a la neteja submarina del litoral de Benissa de 2010
Participants a la neteja submarina

Aquests últims dies han tingut lloc les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient al voltant de la “IX Neteja Submarina del Litoral de Benissa”. Des del dimecres passat fins el dissabte es van realitzar rutes guiades pel passeig ecològic, tallers infantils, actuacions musicals i xerrades sobre el litoral, en les quals han participat un gran nombre de xiquets i adults.

El diumenge de matí li tocava el torn als voluntaris que es van apuntar per col·laborar en la neteja submarina i terrestre de tot el litoral benisser. En la neteja submarina van participar 75 bussejadors amb botella, 15 amb snorkel i en la neteja terrestre van col·laborar 30 voluntaris. En total van poder extreure 300 quilos de residus d’aquelles zones inaccessibles per als serveis municipals de neteja, una quantitat bastants més baixa que als anteriors estius i que segons José María Serna , regidor de Medi ambient, “al cap i a la fi és el que pretenem, que cada vegada l’aigua estiga més neta i que puguem gaudir del nostre litoral al màxim”.

Serna també ha expressat que “un any més vull agrair a tots els ciutadans i ciutadanes, tant de Benissa com de fora, la col·laboració i la predisposició per a la realització de les activitats de neteja i conservació del nostre litoral, així com als clubs de busseig, a les empreses col·laboradores i al Club Nàutic Les Bassetes “.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?