General

Recullen més de 900 litres de residus gràcies a la jornada de neteja litoral

Aquests últims dies han tingut lloc les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient al voltant de la VIII Neteja Submarina del Litoral de Benissa. Des del dimecres passat fins el dissabte es van realitzar rutes guiades pel passeig ecològic en Castellà i Anglés, tallers infantils i xerrades sobre el litoral, en què han participat un gran nombre de xiquets i adults.

El diumenge de matí li tocava el torn als voluntaris que es van apuntar per col·laborar en la neteja submarina i terrestre de tot el litoral benisser. La neteja submarina va haver de suspendre’s a causa de les inclemències meteorològiques, però els més de 170 voluntaris – 130 d’ells bussejadors- no van tindre problemes per posar-se mans a l’obra i dedicar el matí a la neteja terrestre, extraient més de 900 litres de residus d’aquelles zones inaccessibles per als serveis municipals de neteja.

Segons ha declarat el regidor de Medi Ambient, José María Serna, “un any més vull agrair a tots els ciutadans i ciutadanes, tant de Benissa com de fora, la seua col·laboració i la seua predisposició per a la realització de les activitats de neteja i conservació del nostre litoral”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?