General

Recullen més de 1000 litres de residus gràcies a la jornada de neteja del litoral benisser

Aquest cap de setmana s’han desenvolupat les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient entorn a la VII Neteja Submarina del Litoral de Benissa. El divendres de vesprada es va realitzar una visita guiada per la zona del passeig ecològic del litoral en què van participar 20 persones. El dissabte els protagonistes van ser els més xicotets. Uns 25 xiquets de diferents nacionalitats van realitzar tallers manuals amb material de la platja i reciclat a l’Aula de la Mar.

El diumenge de matí li va tocar el torn als voluntaris que es van apuntar per a col·laborar en la neteja submarina i terrestre de tot el litoral benisser. Gràcies al treball de més de 50 bussejadors de diversos llocs d’Espanya, així com 20 persones que van participar en la neteja terrestre, es va recuperar un volum de més de 1.000 litres de residus, en què va destacar la quantitat retirada en la neteja terrestre.

Segons el regidor de Medi ambient, José María Serna, “no podem més que agrair a tots els participants la seua ajuda i alegrar-nos de la disminució en el volum de residus retirats. La Regidoria de Medi Ambient continuarà amb la seua ferma aposta per aconseguir un poble més sostenible si cap”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?