General

Benissa posa en marxa la XII Neteja Submarina i Litoral

Cartell de la XII Neteja Submarina i Litoral de Benissa
Cartell de la XII Neteja Submarina i Litoral de Benissa

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes organitzen, en col·laboració amb Mar Océano Water Sports i Centre de Bussig Les Basetes, la XII Neteja Submarina i Litoral de Benissa, que tindrà lloc el diumenge 8 de setembre.

A les 10.30h començarà la neteja a la Cala de les Bassetes fins la cala del Baladrar, passant per la Fustera, Pinets, Llobella i Advocat. Cap a les 12.00 es faran unes eixides amb Stand Up Paddle, des de la platja de la Fustera, gentilesa de Mar Océano Watersports.

Només podran participar aquelles persones que tinguen el diploma de bussejador, mentre que la resta de voluntaris es faran càrrec de la neteja terrestre.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a protegir el fons marí i conservar la qualitat de les aigües i de les platges, ja que després de l’època estiuenca, s’acumulen grans quantitats de residus.

Des de la Regidoria de Medi Ambient fan una crida a tots els veïns de Benissa perquè acudisquen, que s’involucren i tinguen en compte la importància de cuidar i mantindre neta la costa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?