General

Visita a Benissa dels 17 representants de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia UNESCO que participen en el Dna

Els representants de la Xarxa Ciutats Creatives de la Gastronomia UNESCO
Els representants de la Xarxa Ciutats Creatives de la Gastronomia UNESCO

Benissa va rebre el dilluns la visita dels 17 representants de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia de la UNESCO i que van participar en el Dna Festival Gastronòmic de Dénia, el cap de setmana passat.

Abans de tornar a les seues respectives destinacions, les delegacions de les ciutats creatives van recórrer alguns punts d’interès de la Marina Alta, on van incloure una visita a Benissa. Concretament, aquests representants institucionals, empresaris i xefs van gaudir de les vistes cap al litoral des del mirador situat a l’entrada sud del poble. Fernando López, regidor de Turisme, acompanyat per Abel Cardona, batle de Benissa, va explicar als presents la particularitat dels abancalaments de vinyes i altres cultius que caracteritzen el paisatge local. Diversos experts internacionals van preguntar pel raïm moscatell i la temperatura habitual que es gaudeix a Benissa, entre altres consultes.

Les delegacions pertanyien a les ciutats de Zahlé (Líban), Shundé i Chengdú (Xina), Jeonju (Corea), Belém i Florianópolis (Brasil), Tucson (EUA), Rasht (Iran), Gaziantep (Turquia), Östersund (Suècia), Ancorada (Mèxic), Bergen (Noruega), Parma (Itàlia), Phuket (Tailàndia), Tsuruoka (Japó), Popayán (Colòmbia) i Macau, i a tots ells se’ls va lliurar material informatiu i promocional de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?