General

Un majorista de viatges polonés visita Benissa i s’interessa per la seua oferta turística

Visita del majorista polonés Ecco Holiday a Benissa
Visita del majorista polonés Ecco Holiday a Benissa

Les directores de destinació i de producte del majorista de viatges polonés Ecco Holiday van visitar el dissabte passat el passeig ecològic de Benissa i van estar acompanyades per la tècnica municipal de turisme i un guia turístic voluntari de l’Ajuntament de Benissa.

Per volum de vendes, Ecco Holiday ocupa el 9é lloc en el rànquing global de majoristes de viatges polonesos (170 milions de PLN el 2012) i un total de 38.000 clients el amteix any. L’operativa d’aquest majorista  amb la destinació Costa Blanca es basa en les connexions directes existents de Ryanair operades des de ciutats poloneses a Alacant: Cracòvia (2 vols per setmana), Wroclaw (2 vols per setmana) i Katowice (1 vol per setmana).

Després d’una presentació prèvia de la destinació i tota l’oferta turística de Benissa es va recórrer el tram del passeig comprès entre el Club Nàutic Les Bassetes i la Cala Pinets. Les dues representants d’Ecco Holiday van quedar impactades per la tranquil·litat i transparència de les cales de Benissa i per l’ampli ventall d’oferta nàutica existent a la costa.

Des d’aquest moment el majorista disposa ja de catàlegs amb oferta d’allotjament a la Costa Blanca i concretament a Benidorm on, a més, estan concretant les excursions pels voltants que oferiran en els seus programes de vacances als clients (famílies, individuals i grups). És per això, que amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca (organitzador d’aquest viatge de familiarització – fam trip), Benissa ha pogut mostrar l’oferta de costa per a poder ser inclosa al programa d’excursions organitzades pel majorista. Així mateix, està previst enviar-los àmplia informació sobre els monuments i visites guiades pel centre històric del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?