General

Una benissera guanya el premi de l’Associació de Comerciants de Calp

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari GRUPO NOTÍCIAS el 8 de gener de 2009:

El batle de Calp, Joaquím Tur, considera que per a dinamitzar el comerç del poble cal humanitzar la ciutat dotant-la de condicions i infraestructures que animen els veïns a transitar còmodament per les seues voreres.

Tur va explicar que les ciutats sempre s’han configurat al voltant dels comerciants, i que els Shopping o centres comercials que coneixem actualment, són un model importat. En aquest sentit va advocar per convertir els carrers de la ciutat en un escenari agradable, còmode i segur que anime els veïns a recórrer-lo, i conèixer i aprofitar la seua oferta comercial.

Tur va defensar aquesta idea durant el sorteig per a conèixer al guanyador de la recent campanya comercial de les festes nadalenques, en què va resultar afortunada Eva Juan Ibáñez, una veïna de Benissa que va segellar el seu tiquet de participació en el sorteig en l’establiment Òptica Ifach. La guanyadora disposarà d’un dia per a gastar els 3.000 euros del premi, amb una despesa màxima per establiment de 600 euros.

També en aquest acte, el president de l’Associació de Comerciants, Gaspar Borja, va anunciar que l’organització té dissenyat un calendari d’activitats per a aquest any 2009, en el qual està previst a més de la campanya del Dia dels Enamorats (14 de febrer), una gran fira d’estocs. Però sobretot Borja va incidir en la voluntat de l’Associació de coordinar estratègies i accions en col·laboració amb l’ajuntament, perquè tots els comerços calpins actuen de forma conjunta com un gran centre de compres.

Per la seua banda el regidor de Comerç, Juan Roselló, va mostrar la seua satisfacció pels resultats de la campanya nadalenca de dinamització del comerç local. En aquesta edició s’han recollit més de 500 tiquets. Atés que cadascun requeria una compra mínima de 50 euros, s’estima que almenys entre els comerços associats es van recaptar en aquestes festes 26.000 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?