Economia

Els comerciants sortejaran 1.800 euros en la campanya de Nadal

L’Associació de Comerciants i la Regidoria de Comerç han presentat la campanya de promoció dels productes i botigues locals de cara al període del Nadal. Aquest any se sortejaran tres premis de 600 euros entre els clients dels establiments associats, uns 120, repartits per tota la ciutat. A partir de l’1 de desembre, i fins el 2 de gener, els comerciants repartiran unes butlletes numerades cada vegada que els clients compren als seus establiments. S’han editat 20.000 d’aquestes butlletes que es dipositaran en unes urnes col·locades a les mateixes botigues. El sorteig dels premis es realitzarà el 2 de gener i s’avisarà telefònicament als guanyadors. Els tres agraciats hauran de gastar-se els 600 euros en compres l’endemà, dissabte 3 de gener. L’Associació de Comerciants posarà a la seua disposició un vehicle per a desplaçar-se i realitzar amb comoditat les seues compres.

El president de l’Associació de Comerciants, José Luis Armengol, ha assenyalat que aquesta campanya es completarà amb un qüestionari per als clients i els propis associats. “El nostre objectiu”, comenta, “és fomentar la qualitat total i per això volem saber les necessitats dels nostres clients i contrastar si la campanya està bé fonamentada”. Per la seva banda, la regidora de Comerç, Raquel Soliveres, ha indicat que “hem optat per aquesta iniciativa perquè ha funcionat molt bé en altres municipis. Considerem que un premi en metàl·lic és un bona forma per a compensar la fidelitat cap al comerç local”. En els últims anys, l’Associació de Comerciants havia premiat a alguns dels seus clients amb viatges gratis a Terra Mítica, la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València i a l’Oceanogràfic.

Armengol i Soliveres han animat a tots els ciutadans a realitzar les seues compres nadalenques en els comerços locals per la seua qualitat i tracte directe. A més, la regidora ha recalcat la necessitat d’integrar-se en l’associació a tots aquells comerços que estan fora d’ella. El percentatge distingit pel propi Armengol és que el 50% dels establiments no formen part de l’Associació de Comerciants.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?