General

Es presenta la campanya “Guanya 3000 euros comprant i menjant a Benissa”

Ara que s’acosten les festes nadalenques, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’AFIC, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2007 sota el lema “Guanya 3.000 euros, comprant i menjant a Benissa”.

Segons ha comentat el president dels comerciants, José Luis Armengol, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 100 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, durant tot el mes de desembre. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en els següents punts: Abadia del Vi, Jujuju Aquacenter, Lucas, Confestil, Estanc II, Òptica Giner, Cortinas Miguel, Cocinas Juan, Basar Novetats i l’Ajuntament.

El sorteig del premi de 3.000 euros en compres, es realitzarà el dimecres 2 de gener i el guanyador haurà de realitzar aquestes compres el dia 3 de gener en les empreses associades, en un màxim de 300 euros per comerç.

A més, segons ha comentat el regidor de Foment, Xavi Estupiñá, es muntaran atraccions infantils durant els dies 3 i 4 de gener a la glorieta Dolors Piera amb l’objectiu que s’entretinguen mentre els pares realitzen les compres nadalenques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?