General

Ana Santacreu Morell guanya els 3.000 euros de l’Associació de Comerciants

Ahir dimarts 2 de gener a les 12.00, en el saló de plens de l’Ajuntament de Benissa va tindre lloc el sorteig de la Campanya de Reis. El bitllet guanyador el va extraure la regina infantil de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2007, Cristina Nave Jaén i Ana Santacreu Morell va resultar ser la guanyadora dels 3.000 euros. Van estar presents en el sorteig diversos representants de l’Associació de Comerciants, el regidor de Comerç, el batle de Benissa i la jutgessa de pau.

Posar-se bonica per al Nadal a la perruqueria Nou Estil i comprar un TDT a Milar Giner, van fer que sumara els 100 euros necessaris per a entrar en el sorteig. “És la primera vegada que em toca alguna cosa, estic tan nerviosa que no sé que dir, ni en quines coses invertiré aquests diners. Vaig a cridar els meus fills perquè pensen el que volen i així tindre les coses més clares”, va dir emocionada la guanyadora.

Aquest matí a les 10.30 la guanyadora ha recollit el seu premi a l’Ajuntament, on tenia també un cotxe a la seua disposició, per a posteriorment realitzar les compres en els diferents comerços del poble.

La Campanya de Reis també contínua durant els dies 3 i 4 de gener amb la instal·lació d’atraccions infantils totalment gratuïtes per als xiquets que se situaran al pàrquing Dolors Piera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?