General

Un cartell anunciador de la Fira i Porrat de Benissa poc original

Comparativa entre els dos cartells
Comparativa entre els dos cartells

El dissenyador Rubén Lucas García torna a crear polèmica a Benissa amb un dels seus cartells. El murcià va ser desqualificat l’any 2012 pel seu plagi en el cartell anunciador del Mes de la Dona d’eixe any en haver utilitzat una imatge del dissenyador romanés Adrian Ferenczik.

En aquesta ocasió Rubén Lucas s’ha endut els 1000€ de premi amb un cartell inspirat fortament en el seu propi cartell “Bonito Disfraz” que va resultar vençedor en el concurs de cartells anunciadors del carnestoltes d’Albacete de l’any passat i on es pot comprovar que el concepte és molt semblant, una cama alçada i sobrepossades sobre aquestes diversos elements.

No és la primera vegada que el dissenyador utilitza cartells on els protagonistes són braços i cames amb una perspectiva 3D i amb elements molt semblants. De fet, la web burgosconecta.es ja se’n va fer ressò l’any passat arrel que l’autor guanyara el concurs de festes de la ciutat amb un altre cartell on els protagonistes també eren unes cames.

Molts concursos anunciadors de cartells ja han inclòs en les seus clàusules la prohibició expressa a l’autoplagi. No sembla ser el cas de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?