General

Svoboda critica la inspecció que vol fer l’ajuntament a sa casa

“No obrirem la porta a ningú”. El president de l’associació Abusos Urbanístics No (AUN) es va mostrar ahir indignat per estar des de la passada setmana en l’ull de l’huracà. Davant la possible visita d’un inspector de l’Ajuntament de Benissa a la casa del resident canadenc per la suposada existència d’obres irregulars -realitzades sense llicència municipal-, Svoboda va declarar a aquest diari que “no deixarem entrar a ningú en el nostre habitatge si no ve amb una ordre judicial”.

El consistori de Benissa té previst enviar un inspector a la casa del president d’AUN “per a estudiar les informacions que han aparegut en els últims dies sobre irregularitats”, segons van informar fonts municipals. En aquest sentit, la Regidoria d’urbanisme “comprovarà a posteriori la veracitat de les denúncies” i en cas que, efectivament, les obres realitzades per Svoboda no compten amb llicència “s’obrirà l’expedient que correspon per a aquests casos”.

No obstant això, el representant dels afectats per abusos urbanístics al País Valencià va reiterar ahir que “tenim tots els documents en regla” i es tracta de “acusacions sense cap base” que Svoboda vincula “a un joc mediàtic relacionat amb la visita dels eurodiputats la passada setmana”.

Precisament dimecres passat el president de la Federació Empresarial de la Construcció d’Alacant (FECIA), Ramón Jerez, va acusar el president d’Abusos Urbanístics No d’haver realitzat successives reformes de la seva casa a Benissa des de 1982 “sense llicències ni pagar per això”. Segons Jérez, la residència de Charles Svoboda figura en el Registre de la Propietat com a “finca en ruïnes”, fet que hauria evitat al representant d’AUN l’obligat pagament d’impostos municipals d’obra major.

Jerez va declarar que “aquest senyor s’està dedicant a falsejar els temes urbanístics i hauria de predicar amb l’exemple”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?