General

Sorpresa per l’anunci del Consell de fer un hospital

El grup municipal del CIBE-Bloc de Benissa va expressar la seua sorpresa després de l’anunci sobre que la Conselleria de Sanitat podria tindre entre els seus plans la construcció d’un hospital de dia a Benissa. Aquest centre donaria cobertura al sud de la comarca per a evitar els milers de desplaçaments dels veïns de Benissa, Calp, Teulada i els pobles de l’interior fins a l’hospital comarcal de Dénia.

Per al CIBE és una bona notícia que la comarca puga tindre una assistència sanitària més digna. Per això s’alegren, segons va manifestar el regidor del Cibe, Xavier Tro, encara que critiquen que siga “un hospital que no tinga cap llit” i els sembla “poc per al volum de gent que viu al sud de la comarca, i que es multiplica per tres durant l’estiu”.

Situació sanitària indigna

La coalició independent-nacionalista va qualificar d’indigna “i impròpia d’un país avançat” la situació sanitària de la Marina Alta”, i va acusar el PP de no haver fet res per a solucionar-la, i d’haver posat tot tipus d’impediments, sobretot a l’Ajuntament de Dénia, per a superar aquesta situació.

En aquest sentit, van titllar de “misteriós” que se’ls faça cas en matèria sanitària “precisament al final de la legislatura i quan s’acosten les eleccions”. Ja que, segons van recordar, en els anys que duu el PP al capdavant de la Generalitat no s’ha invertit res a l’hospital de Dénia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?