General

El PSPV reclama inspeccions per a ratificar el mal estat dels serveis sanitaris

La polèmica pel que fa la situació sanitària a la comarca dóna una nova volta de rosca. El retard en la construcció del nou hospital i la responsabilitat d’aquest assumpte va eixir a col·lació en el ple celebrat a Benissa en forma de sengles mocions -que al final van ser una sola- presentades pel PSPV i el CIBE-BLOC. El portaveu socialista, Vicente Cabrera, va plantejar una esmena que es va afegir a viva veu en la proposta. Cabrera va advocar per redactar un complet dossier descriptiu de la situació actual per la qual passa l’hospital i els centres de salut de la comarca.

L’objectiu és traslladar aquesta informació al govern central, concretament al Ministeri de Sanitat, perquè envie inspectors i comproven in situ el funcionament de l’hospital comarcal. El portaveu socialista va dir que la Constitució Espanyola, en els seus articles 149 i 155, determina els drets bàsics dels ciutadans en matèria sanitària i faculta l’Estat a intervenir en casos d’urgència. Cabrera va comentar que “l’hospital de Dénia no compta amb els suficients recursos ni de personal ni de llits per a atendre els malalts i aquesta situació és molt greu”.

El batle, Juan Bautista Roselló, va replicar al portaveu socialista advertint que “no fa falta que vaja a Madrid per a solucionar el problema sinó a Dénia. Retarden el tema perquè saben que el nou hospital donarà una resposta definitiva a la sanitat a la comarca i això no els interessa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?