General

Serveis Socials organitza un programa d’activitats per al Dia contra la Violència de Gènere

Pepa Cuello i Raquel Soliveres presenten el programa del Dia contra la violència de gènere
Pepa Cuello i Raquel Soliveres presenten el programa del Dia contra la violència de gènere

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat una sèrie d’activitats amb un objectiu sensibilitzador de cara a el “Dia contra la Violència de Gènere” que es commemora el pròxim dia 25 de novembre, segons ha explicat Raquel Soliveres, regidora de l’àrea.

En primer lloc, el dilluns 25 de novembre a les 20.30h al Centre Cultural, es llegirà un manifest contra la violència de gènere i a continuació es projectarà la pel·lícula “Solo Mía”, interpretada per Paz Vega i Sergi López. I el dijous 28 de novembre, a les 20.30h, també al Centre Cultural, s’interpretarà una obra de teatre titulada “100 metres quadrats”, de la companyia “Taules teatre”, escrita per Juan Carlos Rubio i interpretada per Victoria Muñoz, Remi Gómez i José Antonio Pérez, sota la direcció d’aquest últim.

Benissa s’unirà també a la Campanya de Vacunació contra la Violència de Gènere, organitzada per l’Associació Matria de Dénia, col·laborant amb dues taules que se situaran al mercat i a la plaça Jaume I, el dissabte 23 de novembre. Totes les persones que s’acosten podran informar-se, signar un compromís per recolzar aquesta campanya i deixar propostes per a acabar amb la violència i a més, rebran una polsera commemorativa.

El Departament de Serveis Socials i la policia local de l’Ajuntament de Benissa treballen en col·laboració amb les forces de seguretat de l’Estat, a través d’un protocol de violència de gènere, proporcionat per Subdelegació de Govern d’Alacant. La tècnic de Serveis Socials, Pepa Cuello, ha explicat l’ajuda que es proporciona a les dones a nivell municipal, recolzant-les i donant-los suport, acompanyant-les als centres especials o tramitant-los les ajudes econòmiques corresponents, etc. També ha recordat que totes les persones que necessiten ajuda en matèria de violència de gènere poden cridar el telèfon 016, un servei confidencial i gratuït, on trobaran ajuda les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?