General

Sanitat reforça el SAMU de Benissa

Benissa en particular, i la Marina Alta en general, veuran alleujades parcialment les seues manques en matèria d’assistència sanitària urgent si, com va anunciar ahir la Conselleria de Sanitat, es reforça l’horari en què actualment presta els seus serveis el Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que té el seu lloc base en aquest poble del sud comarcal.

Precisament Benissa havia sigut notícia recent per quedar-se sense servei d’ambulàncies nocturn després que no es renovara el conveni municipal amb la Creu Roja de Calp.

Per mitjà d’un comunicat, la Conselleria de Sanitat va anunciar ahir que incrementarà la cobertura assistencial dels serveis d’urgències i emergències a tot el País Valencià. En el cas concret de les comarques d’Alacant, es crearà una nova unitat del SAMU a la zona de Torrevella, que pertany al departament 22 i, a més, “s’incrementarà l’horari de cobertura de les unitats de Rojals i la situada a Benissa”, que correspon al departament 13, de la Marina Alta, segons el conseller Rafael Blasco.

Polèmica

El SAMU de Benissa operava fins ara en horari de 9 a 23 hores. Al setembre passat, el poble s’havia quedat sense servei nocturn d’ambulàncies, atés que el SAMU només operava durant el dia i l’ajuntament i la Creu Roja de Calp no van renovar el conveni en virtut del qual col·laboraven en anys anteriors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?