General

El batle confirma que Sanitat anunciarà la construcció d’un hospital al sud de la comarca

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va utilitzar totes les fórmules possibles a les quals solen recórrer els directors esportius de clubs de futbol quan encara no poden anunciar un fitxatge però en realitat es moren de ganes per fer-ho, encara que aquesta vegada es tracta de la construcció d’un hospital al sud de la comarca. No puc dir res, és la típica frase del ja ex valencianista Javier Subirats mentre que el batle benisser va apostar per la variable “no ho puc dir però tinc informació per a afirmar que en breu es produirà l’anunci”.

Fa unes setmanes des de la Conselleria de Sanitat va eixir la remor que el departament de Vicente Rambla farà finalment un tercer centre hospitalari en el triangle format per Teulada, Benissa i Calp. No obstant això, la primera confirmació política era produïda per Juan Bautista Roselló dimarts passat ja que fins al moment tot havien estat evasives.

De fet, aquest diari ha sabut de fonts pròximes a la Conselleria que podria ser el cap del Consell, Francisco Camps, el que faça l’anunci oficial de la construcció d’un hospital al sud de la comarca, probablement a Benissa. Una declaració que es portaria a terme dimarts que ve quan Camps col·locarà la primera pedra del nou hospital de Dénia als terrenys de Beniadlà.

Quant a la possible ubicació, el batle popular va asseverar que l’ajuntament està en disposició de cedir immediatament una parcel·la d’uns 7.000 metres quadrats al Pla de Carrals, molt a prop del peatge de l’AP-7.

Moció socialista

L’anunci del batle va arribar arran d’una moció presentada pel grup socialista en què demanaven la redacció d’informes sobre població i necessitats abans de portar a terme la construcció de cap centre. Juan Bautista Roselló va criticar el document i fins i tot va acusar el PSOE de “voler retardar el projecte”.

Però com que la mateixa promesa ja la va realitzar el conseller de Sanitat, Vicente Rambla, abans de les eleccions de 2003 des dels grups de l’oposició es van mostrar molt escèptics. En aquest sentit, Isidor Mollà, portaveu de CIBE-Bloc, va demanar que “no es creen falses il·lusions”, va lamentar que “no s’estafe en períodes electorals” i va asseverar que “aquesta és una nova milonga que ens creiem”.

Amb tot, finalment es va arribar a un acord per a consensuar una moció que va completar la presentada pels socialistes en termes que “la Conselleria de Sanitat tinga en compte a Benissa en la redacció de la xarxa hospitalària”, segons fonts municipals. Tots els grups van votar a favor del punt.

En aquest ple també es va posposar l’aprovació dels estatuts del futur consorci per a la Televisió digital de la Marina Alta, que segons el batle seran aprovats en un ple extraordinari abans del 17 de maig perquè els grups polítics tinguen temps per a estudiar-los.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?