General

Roselló viatja a Brussel·les per a signar el “Pacte de Batles”

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 10 de febrer de 2009:

El batle de Benissa, el popular Juan Bautista Roselló, viatja hui dimarts a Brussel·les per a signar el Pacte de Batles en matèria energètica, una iniciativa aprovada en el ple ordinari amb el suport de tots els grups polítics.

El Pacte de Batles “és una ambiciosa iniciativa de la Comissió Europea que reunirà els batles de les ciutats més avantguardistes d’Europa” en una xarxa permanent d’intercanvi de bones pràctiques per a millorar l’eficiència energètica en l’entorn urbà, va assenyalar.

El compromís que ha adquirit l’Ajuntament de Benissa va més enllà dels objectius de la política energètica de la UE, en termes de reducció de les emissions de CO2, mitjançant la millora de l’eficiència energètica i la producció d’energia més neta.

Roselló ha remarcat que amb aquest compromís “es pretén parar el canvi climàtic”. El batle ha assegurat que a l’executiu el “mou la consciència i la responsabilitat” i ha comentat que de fet, ja s’ha encarregat un estudi per a l’estalvi energètic en els edificis municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?