General

Els batles de Benissa, Altea, Callosa i Xaló signen un conveni per a l’adequació de les sendes de Bèrnia

Els batles de Benissa, Juan Bautista Roselló, d’Altea, Andrés Ripoll, de Callosa, Juan Bautista Saval i de Xaló, Jaime Castells, s’han reunit aquest matí a Benissa per a signar un conveni de col·laboració amb la intenció d’adequar i senyalitzar la senda forestal PR-CV7 i accessos de la Serra de Bèrnia.

Els quatre batles s’han posat d’acord per a treballar sobre aquest projecte que es concreta en la millora substancial de la senda per a adequar-la a les necessitats de l’ampli espectre de públic que la recorre en l’actualitat.

Segons es desprén del conveni, les accions se centraran a resoldre una senyalització deficitària, arreglar trams de ferm pedregós i irregular, unir traçats paral·lels per a evitar la confusió entre els senderistes, solucionar passos complicats i trams de fort desnivell i realitzar una major promoció pública.

La Serra de Bèrnia és una muralla natural orientada d’est a oest, que s’alça majestuosa fins a una altitud de 1.129 m, separant les comarques alacantines de la Marina Alta i de la Marina Baixa, tant físicament com climàticament. La senda PR-V7, a través dels seus 8 quilòmetres de recorregut, ofereix nombrosos atractius com són la Font, el Forat, el Fort i la Font del Fort de Bèrnia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?