General

El batle de Benissa signarà el pacte de batles de la Comissió Europea

L’Ajuntament de Benissa presentarà aquesta nit per a la seua aprovació en el ple ordinari, una proposta de subscripció al pacte de batles i signatura dels compromisos corresponents en matèria energètica.

El pacte de batles és una ambiciosa iniciativa de la Comissió Europea que reunirà els batles de les ciutats més avantguardistes d’Europa en una xarxa permanent d’intercanvi de bones pràctiques i d’aplicació a través d’aquestes ciutats i més enllà, per a millorar l’eficiència energètica en l’entorn urbà.

El compromís que s’adquirirà va més enllà dels objectius de la política energètica de la UE, en termes de reducció de les emissions de CO2, mitjançant la millora de l’eficiència energètica i la producció d’energia més neta.

La signatura d’aquest conveni, iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, permetrà complir amb una de les línies d’acció de l’Agenda Local 21 i amb l’acord plenari que instava l’Ajuntament a seguir amb el compromís ambiental per a arribar al desenvolupament sostenible.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?