General

Reiniciem Benissa denuncia que l’Ajuntament deixe sense pati a l’alumnat del Gargasindi per a fer les Paelles de Santa Rita

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa denuncia que l’equip de govern de PP i CIBE haja deixat el divendres passat sense temps de pati als xiquets i xiquetes del Centre d’Educació Especial Gargasindi amb l’excusa d’haver de fer les paelles de Santa Rita per al personal de l’Ajuntament.

Tot això demostra la prepotència de l’actual equip de govern, que ha vist sempre com una molèstia que l’alumnat d’aquest centre ocupe temporalment les instal·lacions de l’EPA mentre s’efectuen les obres del nou Gargasindi a Calp. Segons ha sabut la plataforma hi havia personal municipal fumant i bevent alcohol, una cosa que està totalment prohibida en un centre educatiu.

Per altra banda, Reiniciem Benissa considera cínic que s’instal·laren uns tendals per a l’ocasió i fer ombra mentre es feien les paelles, mentre la direcció del CEIP Gargasindi venia reclamant des de fa dos anys que s’instal·laren per part de l’Ajuntament uns tendals que mitigaren la calor a l’alumnat quan eix al pati, tot això sense èxit.

La plataforma no pot qualificar d’altra forma que de manca de sensibilitat absoluta i de falta total de previsió l’actuació del PP i CIBE, ja que hi ha altres llocs de sobra on es podria haver fet aquest acte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?