General

El PSOE critica que el PP discrimine als alumnes de l’Escola Gargasindi en deixar-los sense castells inflables de fi de curs

L'antic IES Josep Iborra
L’antic IES Josep Iborra, instal·lacions utilitzades pel Gargasindi

En el plenari del 29 de juny, la regidora socialista Marina Renner va preguntar sobre “l’oblit” per part de l’ajuntament de Benissa cap a l’Escola Pública d’Educació Especial Gargasindi, ubicada provisionalment a l’edifici de l’antic institut Josep Iborra.

El regidor d’educació Adrià Cabrera va contestar que “el problema és que és competència de l’ajuntament de Calp i NOSTRA” i va voler justificar no haver comptat amb el Gargasindi a l’hora dels castells inflables en el fi de curs per la “competència diversificada”.

La regidora socialista també li va recordar al batle la promesa incomplida de pintar el pati de joc o la no dotació d’un aula a l’aire lliure, que sí que s’ha instal·lat a la resta dels centres educatius del poble.

El Gargasindi és un centre comarcal d’educació especial que escolaritza alumnes de diversos pobles entre ells, de Benissa. Als centres d’infantil i primària la responsabilitat del manteniment és municipal i com que està domiciliat al carrer Ausiàs March de Benissa aquest li correspon a l’Ajuntament de Benissa.

Des de l’Agrupació Socialista de Benissa comenten: “No ens val l’excusa que pertany a Calp per a explicar el tractament ‘de segona’ que li dona l’equip de govern. O és que si es trenca una persiana o un vàter han de vindre de Calp a arreglar-ho? Els i les alumnes del Gargasindi no esperen un tracte ‘especial’, només ser tractats IGUAL que la resta d’alumnat dels centres públics de la nostra localitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?