General

Reiniciem Benissa denuncia l’augment històric d’impostos a la ciutadania del PP mentre s’apugen els jornals per segona vegada

El Partit Popular de Benissa ha generat indignació aquesta setmana amb l’anunci d’un augment substancial del 45% en l’Impost de Béns Immobles (IBI) i del 53% en l’impost de vehicles, una decisió que ha posat en perill el benestar econòmic de la ciutadania del nostre municipi. Aquesta darrera mesura s’afegeix a una sèrie de polítiques que han provocat inquietud des de l’inici d’aquesta legislatura el passat mes de maig, com l’eliminació de la formació reglada a l’Escola Permanent d’Adults (EPA) i les repetides sentències judicials que continuen afectant l’Ajuntament.

Malgrat els esforços del PP per projectar una imatge de gestió competent, la realitat és que l’equip de govern es caracteritza per la seua manca d’eficàcia i una falta de preocupació pel benestar de la comunitat. Això és evident en les decisions que han pres, que clarament prioritzen els seus interessos personals per damunt dels de la ciutadania.

Una mostra d’aquesta actitud es troba en l’augment del seu propi sou, recalca Reiniciem Benissa, una acció que també van dur a terme en la legislatura anterior. Aquesta conducta és un clar exemple de com el PP de Benissa no només incompleix les seues promeses de campanya. Aquesta contradicció entre paraules i fets demostra que la seua preocupació real és exclusivament el seu propi benefici i no el del poble.

Aquestes mesures, com l’augment de l’IBI i de l’impost de vehicles, han posat una pressió addicional sobre la ciutadania, que ara ha de fer front a costos més elevats per a les seues necessitats bàsiques. Mentrestant, els polítics del PP de Benissa continuen gaudint de privilegis, com viatges a altres localitats com Xàtiva, assistències a congressos sense clar interés local en Granada o la participació en esdeveniments com Fitur, tot a despeses dels contribuents.

Aquesta dualitat de tracte, la “Benissa de dues velocitats”, és inadmissible i no representa els valors que hem de promoure en una societat justa i igualitària.

Amb la majoria absoluta actual, el PP de Benissa ha demostrat la seua veritable naturalesa, actuant sense haver de donar explicacions, i amb la indiferència que acompanya aquesta posició. No obstant això, Reiniciem Benissa està decidit a combatre aquestes polítiques que perjudiquen la comunitat i tots els projectes que vagen en contra dels interessos del poble. Els habitants de Benissa no mereixen aquest tipus d’administració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?