General

Presenten la Campanya de Sant Valentí dels Comerciants de Benissa

Presentació de la campanya de Sant Valentí de l'ACEB
Presentació de la campanya de Sant Valentí de l’ACEB

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), en col·laboració amb la Regidoria de Foment, mitjançant l’Afic-Creama, posa en marxa una campanya amb motiu de la celebració de Sant Valentí, amb l’objectiu de fomentar les compres als comerços locals. El regidor de Comerç, Xavi Estupiñá, i la presidenta de l’ACEB, Isabel Bou han explicat els detalls d’aquesta acció promocional.

Segons ha explicat Isabel Bou, la campanya es desenvoluparà del 3 al 14 de febrer. Tots el tiquets per valor de 20 euros o més adquirits als comerços associats durant aquestes dates podran participar en el sorteig d’un sopar romàntic per a dos persones al Restaurant Casa Eusebio.

El sorteig tindrà lloc el 15 de febrer a les 11h a Ràdio Litoral Cadena Ser. Les participacions hauran de ser dipositades a les urnes habilitades a aquest efecte als comerços associats.

D’altra banda, l’ACEB convoca un concurs en Facebook  on es premiarà la frase més romàntica. El premi serà de 100 euros bescanviables als comerços del municipi. El concurs es durà a terme entre l’1 i el 14 de febrer al facebook de l’ACEB.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?