General

Els comerciants de Benissa posen en marxa una campanya per a Sant Valentí

Presentació de la campanya de compres de Sant Valentí a Benissa
Presentació de la campanya de compres de Sant Valentí

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), en col·laboració amb la Regidoria de Foment,  mitjançant l’Afic-Creama, posa en marxa una campanya amb motiu de la celebració de Sant Valentí, amb l’objectiu de fomentar les compres als comerços locals. Es tracta de la primera iniciativa que posa en marxa l’ACEB, després de la renovació de la seua junta directiva.

El regidor de Comerç, Xavi Estupiñá, ha presentat en roda de premsa a la nova presidenta de l’ACEB, Isabel Bou i al vicepresident, Lucas Vicente, i els ha animat a seguir treballant pel comerç local.

Segons ha explicat Isabel Bou, la campanya es desenvoluparà de l’1 al 14 de febrer. Tots el tiquets adquirits als comerços associats durant aquestes dates, podran participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones al Restaurant Casa Cantó i una botella de Moët al pub Karma.

No hi haurà import mínim per a les compres efectuades, qualsevol tiquet podrà participar al sorteig, que tindrà lloc el dia 15 de febrer a les 12.00 a Ràdio Litoral Cadena Ser. Les participacions hauran de ser dipositades en les urnes habilitades a aquest efecte en diferents comerços del municipi.

D’altra banda, la nova junta directiva ja està treballant en una nova iniciativa que es desenvoluparà el dia 3 de març, coincidint amb la Mostra Gastronòmica de Benissa. La idea és muntar una xicoteta fira d’estocs, aprofitant l’afluència de visitants de la Mostra. Els detalls encara estan per perfilar, per això s’ha convocat una reunió per a tots els comerços associats el dilluns que ve, 4 de febrer, a les 20.30h al Creama.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?