General

Presenten la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants

Presentació de la campanya de Nadal de l'ACEB
Presentació de la campanya

Amb motiu de les properes festes nadalenques, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2010 sota el lema “Viu a Benissa la il·lusió del Nadal 2010”.

Segons ha apuntat el president dels comerciants, Ximo Gayà, que ha estat acompanyat pel regidor de Foment, Xavi Estupiñá, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins al 29 de desembre. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà, polígon industrial i zona costanera.

El sorteig es realitzarà el divendres 30 de desembre i es trauran 18 premiats, dos d’ells guanyaran 500 euros, 4 d’ells 200 euros i 12 guanyadors obtindran 100 euros. Les compres hauran de realitzar-se els dies 4 i 5 de gener en les empreses associades a l’ACEB.

Gayà ha comentat que enguany s’ha apostat per una major participació, per això els requisits per entrar al sorteig s’han facilitat en rebaixar de 100 a 50 euros l’import necessari per poder obtindre un bitllet de participació. A més, la campanya s’ha avançat i ha donat començament aquesta mateixa setmana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?