General

Un viatge a Eurodisney i 1000 euros en premis per a la campanya de Nadal dels comerços de Benissa

Presentació de la campanya de Nadal 2012 dels comerços de Benissa
Presentació de la campanya de Nadal

Amb motiu de les pròximes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2012 sota el lema “Comprem a Benissa, els teus regals, en el comerç local”.

Segons ha apuntat el president dels comerciants, Ximo Gayà, que ha estat acompanyat pel regidor de Foment, Xavi Estupiñá, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins al 2 de gener. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà, el polígon industrial i la zona costanera.

El sorteig es farà el dijous 3 de gener i es trauran 11 premiats, un d’ells guanyarà un viatge a Eurodisney per a dos adults i dos xiquets amb totes les despeses pagades, i els deu guanyadors restants obtindran 100 euros cadascun que podran gastar en els comerços associats. Les compres hauran de realitzar-se els dies 4 i 5 de gener en les empreses associades a l’ACEB. A més, els dies 3 i 4 de gener, l’Ajuntament instal·larà al passeig Dolors Piera atraccions pels més menuts.

Els comerciants també han preparat novetats en l’obertura dels seus comerços durant la campanya nadalenca. Durant el mes de desembre, obriran tots els dissabtes per la vesprada, i els matins dels diumenges 16 i 23 de desembre. A més, els dies 24 de desembre i 5 de gener, no tancaran al migdia.

Per consultar els detalls de la campanya i els comerços associats cal punxar en aquest enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?