General

Es posa en marxa la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants de Benissa

Presentació de la Campanya de Nadal 2013 de l'Associació de Comerciants de Benissa
Presentació de la Campanya de Nadal

Amb motiu de les pròximes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, a través d’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2013 sota el lema “Regala aquests Nadals amb el comerç de Benissa”.

Segons ha apuntat la presidenta dels comerciants, Isabel Bou, que ha estat acompanyat pel regidor de Foment, Xavi Estupiñá, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’Associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, des de l’1 de desembre fins el 2 de gener de 2014. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà, polígon industrial i zona costanera.

El sorteig es farà el divendres 3 de gener i es trauran 16 premiats, un d’ells guanyarà 1.000 euros, 5 persones obtindran 100 euros i les 10 restants, seran premiades amb 50 euros, imports que podran gastar als comerços associats. Les compres hauran de fer-se els dies 3 i 4 de gener a les empreses associades a l’ACEB. A més, els dies 4 i 5 de gener, l’ajuntament instal·larà a la plaça Rei Jaume I atraccions pels més menuts.

Els comerciants també han preparat novetats en l’obertura dels seus comerços durant la campanya nadalenca. Durant aquest Nadal, obriran alguns dissabtes per la vesprada (14 i 21 de desembre i 4 de gener), i els matins d’alguns diumenges (15 i 22 de desembre i 5 de gener).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?