General

Pares i professors de l’IES de Benissa exigeixen una educació de qualitat

Pares i alumnes durant el tancament del dilluns a l'IES Josep Iborra
Pares i alumnes durant el tancament del dilluns a l'IES Josep Iborra

Pares i mares dels alumnes de l’IES Josep Iborra de Benissa van acudir a la crida dels professors i van participar en un tancament informatiu, ahir dilluns al vespre en la cantina de l’institut.

Una convocatòria que va congregar a més d’un centenar de persones, amb la qual es pretenia informar els pares de com afectaran les retallades de la Generalitat en l’educació dels seus fills i demanar-los que se sumen als actes reivindicatius que s’organitzen per a exigir tots junts una educació de qualitat.

En el tancament es va llegir un manifest en defensa de l’educació pública, els assistents van mostrar el seu suport a l’IES Lluís Vives de València per les agressions policials i van rebutjar qualsevol tipus de violència, així com es van respondre dubtes i preguntes dels pares.

Els professors van defensar que per a tindre una bona educació és necessari comptar amb ingressos i professors que atenguen els programes educatius. Sobre els ingressos, es va advertir que les fortes retallades previstes pel Govern valencià afecten no només  el normal funcionament del centre, (calefacció, llum, neteja, aigua.) sinó també el material que es necessita per a impartir les classes.

Pel que fa als professors, les retallades suposen: augmentar el nombre d’alumnes per classe, desapareixeran els actuals desdoblaments en assignatures com el Valencià, Castellà, Matemàtiques i Anglés. També per a les assignatures pràctiques en les quals es requereixen grups més reduïts d’alumnes i no es cobriran les baixes dels professors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?