General

Nova edició nadalenca del bo comerç a Benissa

Comerç a Benissa
Comerç a Benissa

Com el torró, el bo comerç torna a Benissa per Nadal. Així ho ha ratificat el batle aquest matí en un acte en el qual també ha participat la regidora de Comerç AFIC-CREAMA, Isabel Bou, i l’equip col·laborador d’Unió Gremial.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d’aquesta proposta promocional ho podran fer a partir de hui mateix a través de la web www.bonocomercionavidadbenissa.es o posant-se en contacte amb el departament de Comerç AFIC-CREAMA. El termini per a la inscripció acabarà el divendres 25 de novembre. De manera paral·lela, entre el 15 i el 30 d’aquest mes, aquells ciutadans i ciutadanes que vulguen adquirir el seu bo comerç hauran d’agafar cita a través de la pàgina web i abonar els 50€ el dia assignat. Serà entre l’1 i el 31 de desembre la data acordada per l’equip econòmic municipal per a gastar eixos 100 euros de la targeta. El llistat d’empreses que participaran en aquesta ocasió serà públic a partir del dilluns 28 de novembre. No obstant això, tal com ha indicat la pròpia regidora, “donat l’èxit que va tindre el primer bo comerç, esperem que la gran majoria repetisquen i que se sumen molts més”. Així mateix, i en referència a la iniciativa, ha dit que “amb aquesta acció pretenem que la ciutadania veja en els establiments del nostre poble el gran centre comercial al qual acudir aquest Nadal”. Per part seua, el batle Arturo Poquet, ha volgut destacar la tasca del govern, declarant que l’objectiu principal és el de “reforçar l’economia de Benissa, consolidar la tasca comercial i impulsar el desenvolupament local per a continuar creixent com a municipi”.

La campanya es finançarà amb càrrec a una subvenció de la Diputació d’Alacant a la qual s’ha destinat 76.350 €, la qual cosa suposaran un impacte estimat de 150.000 euros sobre el teixit econòmic local de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?