General

L’Ajuntament signa un conveni per a posar en marxa el bo comerç

Signatura del conveni del bo comerç
Signatura del conveni del bo comerç

El batle de Benissa, Arturo Poquet i els representants de la Unió Gremial, el president Juan Motilla i la vicepresidenta Vanessa Cárdenas han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el qual es pretén executar el programa de bons al consum al municipi. Es farà mitjançant una subvenció de la Diputació d’Alacant que ascendeix a 76.381 euros, al que caldrà sumar-li els 15.000 euros de costos de gestió que assumirà directament l’ajuntament, ascendint tota la iniciativa a un import superior als 90.000 euros.

Amb aquest acord es preveu un impacte econòmic al municipi que supere els 150.000 euros, ja que per a poder obtindre el bo per valor de 100 €, els veïns i veïnes que vulguen participar en l’acció comercial hauran de pagar 50 €, la qual cosa implica que es duplicarà el pressupost per a comprar als establiments de Benissa participants en la campanya.

Segons ha declarat el batle, “es tracta d’una iniciativa en la qual ja es treballava des de fa mesos i que, finalment, es posarà en marxa al setembre en una modalitat molt operativa amb les targetes moneder facilitant la tasca tant a la ciutadania com als comerços adherits a la campanya”. Així mateix, Poquet ha fet referència a la gran tasca desenvolupada per tot el seu equip en aquests últims anys per a ajudar el teixit econòmic de Benissa, “especialment en els moments més difícils de la pandèmia”, ha dit. Per a concloure la seua intervenció, ha volgut reiterar el seu enorme compromís manifestant que “continuarem defensant el comerç de proximitat i l’economia local”.

Per part seua, la regidora de Comerç AFIC-Creama, Isabel Bou, ha reconegut sentir-se molt satisfeta amb la signatura d’un conveni que, segons ella, “servirà per a reforçar el comerç del nostre poble en un moment tan complex com el que estem vivint”.

En els pròxims dies des d’AFIC-CREAMA i Unió Gremial s’informarà tant als establiments interessats a participar com als ciutadans que vulguen obtindre la targeta regal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?