General

L’Ajuntament signa un conveni per a la prestació de serveis de certificació de signatura electrònica

Aquest matí ha tingut lloc a Benissa la signatura del conveni per a la prestació de serveis de certificació de signatura electrònica entre la Generalitat Valenciana i diversos pobles de la província, entre ells Benissa.

A l’acte ha assistit la Consellera de Justícia i Administracions Públiques, Paula Sánchez de León, que ha estat acompanyada pels batles de La Vall d’Alcalà, Gata de Gorgos, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Monòver, Mutxamel i Benissa.

Gràcies a aquest conveni, l’Ajuntament de Benissa, igual que els altres, es convertirà en una Autoritat de Registre a través de la qual els veïns podran sol·licitar un certificat de signatura electrònica. La Generalitat serà l’encarregada de facilitar el suport tècnic i les aplicacions informàtiques necessàries per a la gestió dels certificats sol·licitats.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, s’ha mostrat orgullós per ser l’amfitrió d’aquest acte, gràcies al qual els municipis pujaran un esglaó més en la modernització de les administracions.

Per la seua banda, la Consellera d’Administracions Públiques, Paula Sánchez de León, ha incidit en la importància d’oferir aquest servei de certificació per part dels ajuntaments. A més ha remarcat que el futur és l’administració virtual, on usuaris i funcionaris es relacionaran moltes vegades telemàticament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?