General

L’ajuntament signa un conveni per la protecció dels animals

La regidora de Sanitat, Maria Llopis, ha presentat el conveni que l’Ajuntament ha subscrit amb la Fundació Internacional per a la Protecció dels Animals mitjançant el qual l’anomenada “Brigada Blava” actuarà en el municipi vigilant i assessorant sobre la tinença d’animals.

Aquesta brigada, composta de dos agents, estarà tots els divendres a Benissa amb la comesa d’estudiar les denúncies que hagen pogut presentar els veïns en l’Ajuntament. Ells s’encarregaran d’investigar aquestes denúncies ja siguen de maltractaments o de molèsties que puguen produir els animals. Per altra banda, la Brigada Blava estarà present pels carrers de Benissa per a informar a totes les persones sobre com han d’alimentar les seues mascotes o indicar-los el perill sanitari que suposa el dipositar els excrements en la via pública. També inspeccionaran la situació d’aquells animals que estan en el carrer acompanyats pels seus amos, comprovant si estan identificats.

Aquest servei s’engegarà aquest divendres dia 11 de març. La brigada blava disposa d’un telèfon mòbil amb el número 650 832 016 al que qualsevol ciutadà pot cridar si té problemes o dubtes sobre algun animal.

L’Ajuntament abonarà a la Fundació 9.744 euros anuals per a la prestació d’aquests serveis, que de moment s’han contractat pel període d’un any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?