General

Benissa signa a Fitur un conveni amb l’EOI

Signatura del conveni entre l'EOI i l'Ajuntament de Benissa
Signatura del conveni entre l’EOI i l’Ajuntament de Benissa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, en el marc de Fitur, ha signat un conveni amb l’Escola d’Organització Industrial (EOI) que permetrà que els empresaris i emprenedors de la localitat i comarca, puguen accedir a cursos de formació i recursos de forma gratuïta per a millorar les seues capacitats en el seu negoci, o per a incrementar les opcions d’augmentar els beneficis, entre d’altres.

A la signatura del conveni ha assistit el director general de l’EOI, que depèn del Ministeri d’Indústria, Fernando Bayón, i el abtle ha estat acompanyat pel regidor de Noves Tecnologies i Centre d’Excel·lència, Jorge Ivars.

Segons ha declarat Juan Bautista Roselló, aquest conveni permetrà que Benissa participe en un projecte de cofinançament de 150.000 euros, entre l’Ajuntament i el Ministeri d’Indústria, per a realitzar diferents accions, tant de formació com d’assessorament a emprenedors i empreses.

L’Ajuntament de Benissa vol apostar per aquest tipus d’accions, per açò ha estat treballant durant els dos últims anys juntament amb l’EOI, formant més de 500 persones i realitzant un total de 20 auditories a empreses de la localitat i la comarca, la qual cosa els va permetre millorar el model de negoci.

Aquest projecte, que en breu es posara en marxa, permetrà formar joves, facilitant així la seua incorporació al mercat laboral, mentre que els empresaris podran disposar de joves preparats, amb els coneixements necessaris per a les seues empreses.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?