General

Arranca el cicle de comerç de CREAMA amb l’objectiu de digitalitzar el comerç de la comarca

Cartell del cicle de comerç
Cartell del cicle de comerç

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (webinar), en horari de 15.00h a 17.00h de manera gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta.

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, continua apostant per organitzar tallers dirigits a les micropime i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta fomentar la transformació digital per al comerç. L’objectiu és realitzar per als comerciants un programa complet per a l’adaptació de les empreses al segle XXI.

Els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. La realització d’aquests tallers formatius es farà en format en línia (webinar).

Entre els tallers que formen part del cicle podem trobar “Wahtsapp Business” i “Telegram” a l’octubre. Per a novembre s’han deixat les temàtiques de “Google Ads, la publicitat que funciona”, “El Copywriting en l’Ecommerce”, “Canva com a Disseny Gràfic”, “Fotos amb Mòbil per a vendre” i “Active Campaign” els dies 2,9,16,23 i 30 respectivament. I per a finalitzar el cicle, conclourà el dia 7 de desembre amb la conferència. dedicada a “Pinterest”. Tots ells tractaran d’aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Aquest cicle de formació es farà tots els dimecres a partir del pròxim 19 d’octubre, sent l’últim el 7 de desembre. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.

Les places es reservaran per ordre d’inscripció, que ja es pot realitzar en el següent enllaç

Una vegada inscrit s’enviarà un enllaç per a poder accedir al curs a través d’un dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador, etc).

Per a més informació e pot contactar amb qualsevol de les 8 agències de CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?