General

L’exregidora d’urbanisme critica ara tres projectes que va recolzar quan estava al PP

L’exregidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Benissa, Josefa Del Valle, s’ha destapat després del seu abandó de l’equip de govern del PP i ho ha fet en forma d’al·legacions i crítiques a dos plans urbanístics i una actuació de la Conselleria de Territori que ella mateixa va impulsar quan pertanyia a les files populars. D’aquesta manera, l’actual regidora no adscrita -el PP de Juan Bautista Roselló va impedir que Del Valle formara el grup mixt perquè assegura que va en contra de la llei contra el transfuguisme- ha advertit d’errors en l’ampliació del polígon industrial i la ronda dels Cotino, d’una banda, i de la declaració del paisatge protegit de Bèrnia, d’una altra banda.

Cal recordar en aquest sentit que quan el batle va provocar l’eixida de Del Valle del grup popular amb una remodelació de govern que la va passar d’urbanisme a cultura, la regidora díscola ja va assenyalar que “el batle, en decisions rellevants, no ha sabut o no ha volgut defensar els interessos del poble de Benissa com deguera i, per això, em va destituir”.

D’aquesta manera, l’exregidora del PP va presentar el passat 20 de juny al·legacions a l’ampliació del polígon industrial a través dels sectors de Canor i el Polvorí del Pla General en la mateixa línia que ja ho va fer el PSOE per les mateixes dates. La proposta de l’empresa Iniciativas Costa Blanca SL, que va ser aprovada únicament amb els vots del PP, suposaran un perjudici per als interessos de l’ajuntament tal com està plantejat.

En aquest sentit, Josefa Del Valle va considerar, com ho van fer els socialistes, que el consistori hauria de pagar en metàl·lic les despeses d’urbanització que li correspon en comptes d’amb terreny. A més, també es va oposar al fet que existisca una zona amb tres parcel·les de 18.000 metres quadrats “que haurien de ser de 3.000 m2”, va defensar l’exregidora d’urbanisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?