General

El PSOE insta el batle a buscar un hospital públic en comptes de recolzar-ne el privat

El PSOE de Benissa va reaccionar ahir a l’anunci del batle en què afirmava que el patronat de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna vendrà els terrenys de l’antic asil amb el compromís que l’empresa que adquirisca la superfície construïsca un hospital, que serà privat i tindrà més de 100 llits. En aquest sentit, els socialistes van retraure al batle, Juan Bautista Roselló, que encoratge la instal·lació d’un centre privat i li van recordar que “un hospital públic beneficiària a tots els ciutadans del sud de la comarca” mentre que el privat “només beneficiarà a un pocs i no resoldrà el problema de la sanitat que patim”.

A més, des del PSOE de Benissa es van preguntar que “com pot vendre la fundació de l’asil uns terrenys si en els seus estatuts pel que sembla figura que només podran alienar-se si una llei els hi obliga”. Sobre aquest aspecte, el primer grup de l’oposició va criticar que “les propietats de l’asil de Benissa estan per al manteniment del propi asil per a l’allotjament dels nostres majors” i van afegir que “aquesta va ser la voluntat de la fundadora de l’asil i no poden cabre dubtes”.

Una entitat de la qual n’és part l’ajuntament, representat pel batle de torn, i per això el batle “hauria d’haver reunit a tots els grups per a explicar la posició de l’ajuntament en aquesta operació”. En aquest sentit, els socialistes van exigir al popular Juan Bautista Roselló que “de forma immediata convoque la junta de portaveus perquè aporte tota la documentació que té en el seu poder”.

Operació immobiliària

Així mateix, en el comunicat de l’executiva el PSOE de Benissa va qüestionar que una empresa invertisca 3,7 milions d’euros en la compra dels terrenys i després construïsca un hospital de 12.000 m2. Pel que fa a aquest tema es van preguntar “si existeix algun tipus d’operació immobiliària al voltant dels terrenys de Bellita propietat de l’asil”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?