General

L’hospital privat tindrà 70 llits i quatre suites

Dues empreses que pertanyen al sector sanitari s’han presentat per a construir el futur hospital privat de Benissa.

Ambdues propostes seran estudiades els pròxims huit dies pel patronat de la fundació de l’asil que és qui ha de decidir quina s’ajusta més a les condicions exigides.

L’hospital tindrà una superfície que no serà inferior a 12.000 metres quadrats i comptarà amb unes 70 habitacions i quatre suites.

La inversió aproximada en el complex hospitalari no serà menor de 20 milions d’euros i comptarà amb 150 treballadors, més els metges col·laboradors externs, que seran uns 60 professionals més.

El centre serà dotat de huit boxes individuals per a pacients, un equip de ressonància magnètica nuclear, a més d’un servei de radiologia que comptarà amb metges especialitzats 24 hores al dia.

Urgències

El servei d’urgències disposarà de guàrdies localitzades les 24 hores en tots els serveis quirúrgics i pediatria.

Hi haurà tres quiròfans i l’equip mèdic de l’hospital tindrà accés a la història clínica digitalitzada de cada pacient des de l’interior del quiròfan.

Però si per alguna cosa es caracteritzarà el centre sanitari serà per comptar amb una unitat d’oncologia de referència en tot el País Valencià.

De fet, tindrà un servei d’hospital de dia oncològic, unitat de medicina nuclear, gammacàmera, PET-TAC i un accelerador lineal d’electrons.

A més entre les especialitats que es posaran al servei dels pacients que acudisquen a aquest centre destaquen les d’al·lergologia, hematologia, endocrinologia, cardiologia, psiquiatria i neurologia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?